Kursomtale

Her kan tidligere kursdeltakere hos Padlenorge skrive en omtale om padlekurset de har deltatt på.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews

Vi ble en sammensveiset gjeng som var med Jørgen på grunnkurs i havpadling helgen 5-6. September. Kurset anbefales på det sterkeste hvis man vurderer å kjøpe seg en kajakk, eller om man bare vil finne ut om dette er noe man vil bedrive på fritiden. På kurset fikk vi prøve forskjellige kajakker, og nå vet jeg hvilken type kajakk som passer meg og min kropp :)

Jørgen er topp motivert - meld dere på folkens !

Takk for ei fin helg alle sammen :)

Hilsen Pål

Utrolig bra kurs, både grunnkurs og teknikkurs! Man får den kompetansen man trenger til å håndtere kajakken igjennom dyktige instruktører. Og alle er veldig inkluderende og hyggelige! Anbefales på det sterkeste og er verdt hver en krone!

Vil anbefale padlenorge til alle som vil lære teknik, sikkerhet og mestring med kajakk. Jeg har tatt grunnkurs å har fått den kunskapen som trengtes for å kunne padle alene og sammen med andre. Sett det at kajakk er noe som bør persjontilpases, med tanke på mål, vekt og balanse for hver enkelt. Etter dette kurset er jeg ikke redd for å padle alene, jeg har lært hva som vil skje og hvordan jeg skal håndtere ulike situasjoner. En stor takk til en kunskapsrik og inspirerende instruktør, som lever opp til det de sier om at "vi skal ha det kjekt på kurs"

Grunnkurs havpadling i regi av Padlenorge anbefales på det aller, aller varmeste! Lærerikt og informativt med fokus på det du trenger av kunnskap og ferdigheter for å føle deg trygg i kajakk! Gode forklaringer av erfaren kursleder og mye tid til å trene på de ulike teknikkene. Bra med mye trening på redning og sikkerhet. Har aldri vært i kajakk før, men etter å ha tatt dette kurset føler jeg både mestringsevne og ikke minst en stor interesse for å padle mer. Anbefales!

Vi havde et sjovt og lærerrigt 2-dages voss-kajak kursus på Nidaelven.
Jørgen har et godt overblik og humør. Han støtter den usikre paddler og udfordrer den mere øvede. Lyttede til os når der var ting vi ønskede at træne mere og stoppede os når vi var blevet for trætte til at have succes med det vi trænede.
Alt i alt et rigtig godt kursus, I skal bare ikke lade ham overtale jer til Barbecue morgenmad på dag 2! på hans transportable grill ;-) men den er god til frokost :-)

Me var på kurs i februar og var redd dette skulle bli ei kald og litt skummel oppleving, men med godt utstyr og kvalitetbevisste instruktørar vart det ei oppleving me ikkje kjem til å gløyme. No fins me ikkje redde lenger! Me hadde det moro, lærte mykje og blei godt tatt vare på. Alle blei sett på kurset og me fekk gode konstruktive tilbakemeldingar. Instruktørane var svært positive noko som smitta over på gruppa, nokon fekk kanskje vennar for livet? Kan virkelig anbefale Padlenorge sine kurs. Lurar du på om du skal melde deg på? Berre gjer da!

Teknikkurs hav. Fikk låne alt av tipptopp utstyr. Instruktør hadde tydelig og god instruksjon. En merket også et fokus på sikkerhet. Full pakke - Anbefales!

Et mer trivelig og gjennomført kurs i padling skal du lete lenge etter. Instruktøren (Jørgen) gav oss en meget god og pedagogisk innføring før vi skulle ut i kajaken. Vel ute i vannet hadde han et gjennomført opplegg der vi øvde på ulike teknikker for bl.a. å komme oss opp i kajaken hvis vi havnet i vannet. Dette var utvilsomt det morsomste kurset jeg noen sinne har vært med på, og jeg kan på det varmeste anbefale kurset til andre, både nybegynnere og de mer erfarne.

Jeg tok både grunnkurs hav og teknikkurs hav gjennom Padlenorge og er meget godt fornøyd med kursopplegget. Jeg følte meg godt mottatt fra første stund, og opplevde kursdagene som lærerike innspirerende og morsomme.
Entusiasmen og padlegleden til instruktøren har bidratt til at jeg har vært en ivrig padler siden. Jeg anbefaler kursene til alle som ønsker å begynne med padling.

Jeg deltok på grunnkurs hav og teknikkurs, Padlenorge hadde høy fokus på sikkerhet, og instruktøren var lett å forstå. Pluss for bred erfaring, tommel opp!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»